Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH
U Traganju za Digitalnim Horizontima

Osvrt na e-Commerce konferenciju

U svijetu e-trgovine, gdje se tehnologija mijenja brže od modnih trendova, konferencije postaju neizostavna polazišta za sve koji žele ostati u korak s vremenom. Upravo takva jedinstvena prilika nudi se na jednoj od najuzbudljivijih konferencija o e-trgovini - „Let’s do eCommerce”.

Ova konferencija okuplja vodeće stručnjake iz svijeta e-trgovine, poduzetnike željne inovacija, kao i entuzijaste koji žude za novim znanjem. No, ono što čini ovu konferenciju tako posebnom nije samo impresivan skup govornika, već i atmosfera koja pulsira uzbuđenjem i dinamikom.

Kada zaronite u svijet „Let’s do eCommerce”, dočekuje vas prostrani auditorijum ispunjen ljudima različitih profila, ali s istom strašću prema e-trgovini. Dok se u pozadini čuje tiho brujanje konverzacija, na velikim ekranima prikazuju se najnovije tehnološke inovacije, trendovi u online marketingu, kao i najuspješnije strategije prodaje.

Jedan od ključnih elemenata ove konferencije je i mogućnost interakcije s predavačima. Učesnici imaju priliku postavljati pitanja, dijeliti svoja iskustva, ali i umrežavati se s kolegama iz industrije. Nakon svake panel diskusije ili radionice, osjećaj inspiracije i spremnosti za primjenu novih ideja postaje zarazan.

Međutim, ono što čini „E-Commerce.ba“ zaista nezaboravnim su lica koja čine ovu konferenciju - od entuzijastičnih organizatora koji brinu o svakom detalju, do posjetilaca koji dolaze sa svih strana kako bi učili, dijelili iskustva i gradili budućnost e-trgovine zajedno. Jer, upravo u ovakvim susretima sa stručnjacima i kolegama, rađaju se ideje koje mijenjaju svijet e-trgovine jedan klik po jedan.

Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH

O konferenciji 2023 su rekli

Nihad Borovina

Što se tiče dojmova, u najkraćem, odlična organizacija, kompetentni učesnici, aktuelne teme obrađene iz različitih uglova. Vrlo korisno iskustvo i bilo je zadovoljstvo učestvovati.

Također, mislim je asocijacija eComm sa konferencijom napravila odličan posao na promociji e-commerce-a i internet trgovine u BiH.


Product Owner, BH Telekom

Berina Tanović

Čestitam na prekrasnom uspjehu Konferencije. Bila je to sjajna manifestacija, kako u smislu intelektualnog kvaliteta tako i socijalnog zadovoljstva.

Dobili smo izvrsne uvide o industriji e-trgovine u Bosni i Hercegovini i regiji. Hvala vam na toj prilici kako za prezentaciju tako i za prisustvovanje nekim odličnim prezentacijama drugih!


Direktor prodaje, Rakuten Viber

Nikola Ivanov

Naravno, više nego sretni smo što možemo izraziti zahvalnost našem timu za priliku da učestvuje na konferenciji. Događaj je bio izuzetan, i bili smo više nego zadovoljni organizacijom i pažnjom prema detaljima.

Također smo bili zaista sretni s našim panelom - moderator i ostali panelisti bili su zadovoljstvo za suradnju.


Šef međunarodnog djelovanja, Cloudcart
Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH

Prošle godine smo okupili

250+

zadovoljnih učesnika

50+

kompanija učesnika

30+

inspirativnih govornika

10+

zemalja regiona i EU

Pregledaj konferenciju 2023
Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH