Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH

Pravila korištenja

Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH
Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH

Dobrodošli na web stranicu Godišnje konferencije o e-trgovini, koju organizuje Asocijacija za internet trgovinu “eComm” u BiH (eComm). Korištenjem web stranice slažete se s Uslovima korištenja (definiranim u nastavku). Molimo vas da ih pažljivo pročitate. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.

PRIHVATANJE USLOVA KORIŠĆENJA

Asocijacija za internet trgovinu eComm posjeduje i upravlja web-stranicom xxxx. Korištenjem ove stranice i njenih usluga, vi ("Vi" ili "krajnji korisnik") pristajete na Uslove korištenja (definirane u nastavku). Također se slažete s našom Politikom privatnosti koja se nalazi na sljedećem linku i slažete se da ćete s vremena na vrijeme posjetiti Uslove korištenja kako biste bili u toku sa svim promjenama.

AKO SE NE SLAŽETE SA OVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA, ODMAH PRESTANITE KORIŠTENJE VEB SAJTA I NEMOJTE KUPOVATI ULAZNICE ZA KONFERENCIJU ILI DRUGE USLUGE KOJE SE NUDE PREKO SAJTA.

Ovi uslovi se primjenjuju na sve sadržaje web stranice.

1. OPĆE ODREDBE

Asocijacija za e-trgovinu posjeduje autorska prava na sav sadržaj (tekstualni, vizuelni i audio materijali, baze podataka i programski kod) ili se koristi uz pismenu dozvolu nosioca autorskih prava i nosioca prava na žig i/ili dizajn. Strogo je zabranjeno svako kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje ili na drugi način modificiranje ove web stranice bez izričitog pismenog pristanka Makedonskog udruženja za e-trgovinu. Povreda opštih uslova korišćenja može dovesti do pokretanja parničnog postupka i/ili krivičnog gonjenja protiv počinilaca zbog povrede autorskih prava, žiga i prava ili prava bilo kojeg drugog oblika intelektualne svojine. Asocijacija za e-trgovinu može promijeniti ove uslove u bilo koje vrijeme ažuriranjem ovog dokumenta. Kada koristite ovu platformu, svakako posjetite ovu stranicu kako biste pregledali trenutne uslove koji vas kao korisnika obavezuju. Određene odredbe ovih uslova mogu biti zamenjene pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim samo na određenim stranicama ovog sajta.

2. PRILIKOM KUPOVINE ULAZNICA NA SAJTU ECOMMERCECONFERENCE.MK, KORISNIK DIJELI SLJEDEĆE PODATKE:

  • Ime
  • Prezime
  • Kompaniju
  • Broj telefona
  • E-mail
  • Aresu (ulica, grad, država, poštanski broj)

3. LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Linkovi na web stranici konferencije prema drugim lokacijama (web stranicama trećih strana) postavljaju se u promotivne svrhe i lakšeg pregleda sadržaja. Ukoliko odlučite pristupiti bilo kojoj od web stranica trećih lica koja nisu povezana sa ovom web-stranicom, to činite na vlastitu odgovornost, odnosno Asocijacija za internet trgovinu “eComm” u BiH nije odgovorna za bilo kakav sadržaj i aktivnosti trećih lica .

4. PRISTUP SAJTU

Asocijacija za internet trgovinu “eComm” u BiH zadržava pravo da odbije pružanje usluge ili pristup stranici, u bilo koje vrijeme iz bilo kojeg razloga. Krajnji korisnik potvrđuje da, iako je Internet često sigurno mjesto, ponekad dolazi do prekida usluga ili događaja izvan kontrole eComm-a, te da eComm nije odgovoran za bilo kakve podatke izgubljene tokom prijenosa informacija putem Interneta. Iako eComm ima za cilj da ova web stranica bude dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, stranica može biti nedostupna s vremena na vrijeme iz bilo kojeg razloga, uključujući, bez ograničenja, rutinsko održavanje. Razumijete i potvrđujete da u zavisnosti od okolnosti, unutar i izvan kontrole eComm-a, pristup web stranici može biti prekinut ili suspendovan s vremena na vrijeme.
Makedonsko udruženje za e-trgovinu ima pravo u bilo koje vrijeme promijeniti ili prekinuti bilo koji aspekt ili funkciju stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na sadržaj, sate dostupnosti i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranice.

5. COVID-19 PROTOKOL I OBAVJEŠTENJE O NEPREDVUĐENIM SITUACIJAMA I MJERE

Organizacija konferencije će se odvijati u skladu sa COVID-19 protokolima i mjerama za organizaciju događaja kako bi se osigurala sigurnost svih prisutnih učesnika.

Trenutna ukupna količina ulaznica namijenjena fizičkom prisustvu na konferenciji je ograničena na 250 ulaznica, odnosno do ispunjenja punog kapaciteta prostora. Prodaja dostupnih ulaznica za prodaju odvija se po principu „prvi je došao-prvi uslužen“.

U slučaju nepredvidivosti i mjera u skladu sa novim protokolima za COVID-19 za period kada će se konferencija održati, odnosno smanjen kapacitet za prisustvo gostiju, kartica za fizičko prisustvo će se dobiti na osnovu redosled kupovine. Za ostale koji su izvan limita za maksimalnu posećenost gostiju, sredstva će biti vraćena u celosti, ili ako žele onlajn ulaznicu, biće vraćena razlika u ceni između ulaznice za fizičko prisustvo i onlajn karte za prisustvo, uzimajući uzimajući u obzir cijenu koja će biti naplaćena na dan kupovine karte.

Ukoliko postoje novi protokoli i mjere prema COVID-19, konferencija će ih poštovati i prisustvo na konferenciji će biti po važećim protokolima. U slučaju da ste kupili ulaznicu za fizičko prisustvo, na snazi ​​su aktivne mjere i protokoli protiv COVID-19 i ne poštujete ih, organizator zadržava pravo da vam ne dozvoli ulazak u dvoranu, a vi ćete dobiti ulaznicu za virtuelno učešće kao zamjenu pri čemu nećete imati pravo na povrat razlike u cijeni između cijene ulaznice koju ste kupili za fizičko prisustvo i cijene karte koja će vam biti data za virtualno prisustvo , odnosno slažete se da nećete imati pravo na povrat novca.

*Organizator konferencije zadržava pravo izmjene u zavisnosti od situacije sa COVID-19 i mjera koje će biti na snazi ​​tokom održavanja konferencija