Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH

Let’s do eCommerce EXPO

Dobrodošli na Let’s do eCommerce EXPO - jedinstveni događaj koji spaja konferenciju i sajam e-trgovine. Ovaj događaj vas poziva da uđete duboko u srž industrije, proširite svoju poslovnu mrežu i istražite najnovije inovacije u digitalnom poslovanju.

EXPO predstavlja ključnu komponentu naše konferencije, Let’s do eCommerce, pružajući lokalnim web trgovinama izravnu interakciju s vrhunskim primjerima eCommerce industrije. Posjetitelji će imati priliku istražiti lokalne proizvode, usluge i tehnologije, stvarajući dinamično okruženje za razvoj novih poslovnih partnerstava i saradnji.

Ovaj sajam je posebno osmišljen kako bi potaknuo lokalne web trgovine na aktivno sudjelovanje, pružajući im platformu za predstavljanje svojih usluga i proizvoda te uspostavljanje ključnih kontakata. Želimo da postanu primjeri održive digitalne ekonomije, potičući rast i razvoj u svojim zajednicama.

Ciljevi našeg sajma su jasni i ambiciozni:

Istaknuti inovacije

Naš cilj je istaknuti proizvode i usluge koji postavljaju nove standarde u industriji e-trgovine, omogućujući vam da se istaknete u prvom planu.

Potaknuti poslovne interakcije

Naša platforma pruža izvrsne mogućnosti za poslovne (B2B) interakcije među izlagačima, potičući plodnu suradnju i razmjenu ideja.

Praktične demonstracije

Omogućiti posjetiteljima praktične demonstracije koje im pružaju dublje razumijevanje primjene novih tehnologija i inovacija, čime im otvaramo vrata ka napretku.

Podrška startupima

Naša platforma pruža podršku mladim kompanijama i startupima omogućujući im da predstave svoje inovacije te izgrade važne poslovne kontakte, čime se potiče rast i razvoj novih ideja u industriji.

Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH
Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH